2J: Weer geen zege Noordscheschut, FC Meppel haakt aan

Noordscheschut kwam niet tot scoren tegen Gorecht
Noordscheschut kwam niet tot scoren tegen Gorecht
VOETBAL - Ook de vierde wedstrijd na de winterstop wist Noordscheschut niet te winnen. Op bezoek bij vv Gorecht bleef het 0-0. Koploper Groen Geel won wel, waardoor de Groningers nu 3 punten meer hebben dan de Drenten. FC Meppel won op eigen veld van Drenthina en staat nu op twee punten van Noordscheschut.
Na een 0-0 ruststand sloegen de Meppelers in de tweede helft toe. Mourad Ouali en Jermain Wobbes zorgden voor de 2-0 eindstand. Voor FC Meppel, dat nu vierde staat in de 2e klasse J, was het na twee remises de eerste zege van 2015.

In deze 2e klasse J verloor ONR met 2-0 bij SC Loppersum en won Klazienaveen met 1-2 bij ZFC Zuidlaren. Bloemberg en van der Sleen scoorden na rust voor de gasten, nadat Boersma Zuidlaren voor rust op 1-0 had gebracht. Klazienaveen staat door de zege op de 6e plaats. ONR zakt naar plaats 8 en ZFC Zuidlaren, dat nog meestrijd om de tweede periodetitel, staat op de 11e plaats.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl