Eerste winst handbalsters DOS in kampioenspoule

HANDBAL - DOS heeft zich in de tweede wedstrijd in de kampioenspoule gerevancheerd voor de nederlaag van vorige week. In Emmer-Compascuum won de ploeg met 39-29 van Handbal Venlo.
DOS speelde solide en goed geconcentreerd. De ploeg trad aan met een smalle selectie, vanwege de afwezigheid van drie speelsters. Trainer Rob Fiege moest daarom een beroep doen op twee oudgedienden, die normaal gesproken in het derde team spelen.

Maar ondanks de absenties speelde DOS een goede pot handbal. Vooral Roxanne Bovenberg was in uistekende vorm. Ze evenaarde haar persoonlijke doelpuntercord door zestien treffers te maken. Door de zege staat DOS nu vierde in de kampioenspoule.

Bij DOS is alles nu gericht op dinsdag. Dan speelt het in het bekertoernooi tegen V&L, de ploeg waar het vorige week in de competitie van verloor. "We gaan ze de zaal uit vegen", toonde Roxanne Bovenberg zich vanavond alvast strijdvaardig.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl