WKE komt sterk terug, maar verliest met 4-3 van De Treffers

WKE verliest van koploper
VOETBAL - In de Zondag Topklasse heeft WKE het subtopduel tegen De Treffers met 4-3 verloren. In het Gelderse Groesbeek keek de ploeg van Paul Weerman bij rust al tegen een 3-0 achterstand aan. In de slotfase mocht WKE nog hopen, maar kwam het tekort voor een resultaat.
Namens De Treffers waren Dadda (penalty), Leemans en Santi trefzeker in de eerste helft. "We waren de bovenliggende partij, maar geven een penalty weg en maken twee persoonlijke fouten", zo blikt coach Weerman terug op die eerste 45 minuten.

Door doelpunten van Anton Jongsma en Yumé Ramos was de stand met nog vijf minuten te gaan 3-2. WKE jaagde vervolgens op de gelijkmaker, maar kon daarbij niet voorkomen dat Santi op knappe wijze een vrije trap binnenschoot (4-2). Ramos maakte direct weer de aansluitingstreffer en Antoine van der Linden kreeg zelfs nog een kans op de 4-4, maar de routinier miste en WKE moest zonder punten de terugreis aanvaarden.

Stand

WKE zakt door de nederlaag van de 5e naar de 6e plaats. De Emmenaren hebben 31 punten uit 21 duels. Koploper blijft FC Lienden met 47 uit 21.