2L: Germanicus kan de kampioensvlag bijna hijsen

Germanicus versloeg Helpman
Germanicus versloeg Helpman
VOETBAL - Germanicus is weer een stap dichterbij de titel in de 2e klasse L gekomen. De Coevordenaren waren met 2-1 te sterk voor HODO en zagen concurrenten TEVV en Annen verliezen. De voorsprong van Germanicus op TEVV is nu opgelopen tot 13 punten en Annen heeft al 15 punten minder dan de koploper.

Patrick Kreeft werd de gevierde man bij Germanicus. Dertig seconden na rust scoorde hij de 2-1 en die goal bleek uiteindelijk ook de winnende treffer. Volgens trainer Eric Prins was het een verdiende overwinning. "Enige dat we ons mogen verwijten is dat we na de 2-1 geen derde treffer maken. Het is een superzondag geworden voor ons geworden. Zelf winnen en onze concurrenten laten het liggen. De titel komt weer een weekje dichterbij."

TEVV heeft na de winterstop nog niet gewonnen en nu verloor het op sportpark De Kalkwijck in en tegen Hoogezand. De Groninger ploeg was met 2-0 te sterk. De titelaspiraties van trainer Hans Kamphuis en zijn spelers kunnen definitief in de ijskast.

Ook bij Annen verdween het laatste sprankje hoop op het kampioenschap. Thuis werd met 2-1 verloren van het Groninger Helpman. Timmy van der Molen scoorde de twee treffers voor Helpman. Voor Annen scoorde Gert-Jan Pelgrim.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl