Van Hanegem "Raar als Dost niet bij de selectie van Oranje zit"

Van Hanegem wil Dost bij Oranje (foto RTV Rijnmond)
Van Hanegem wil Dost bij Oranje (foto RTV Rijnmond)
VOETBAL - In zijn wekelijkse column in het Algemeen Dagblad was Willem van Hanegem lovend over Vfl Wolfsburg-spits Bas Dost, die dit weekend wederom van onschatbare waarde bleek voor zijn club. Met twee treffers had de oud-spits een belangrijk aandeel in de winst van Wolfsburg tegen Werder Bremen. Het werd 3-5. Volgens Van Hanegem moet Hiddink de oud-spits van FC Emmen selecteren voor het EK-kwalificatieduel tegen Turkije binnenkort.
Van Hanegem in zijn column die hoofdzakelijk over PSV, Ajax en Feyenoord ging: "Tussen de bedrijven door heb ik gisteren ook af en toe nog naar Werder Bremen tegen Wolfsburg zitten kijken en zag ik Bas Dost weer scoren. Ik ben zelf niet altijd positief over hem geweest, maar als ik hem nu zie...Binnenkort moet het Nederlands elftal tegen Turkije spelen. Van Persie is geblesseerd en ook niet in vorm, Huntelaar is verre van goed, Luuk de Jong doet het aardig bij PSV, maar dat is alleen in Nederland. Ik zou het dus wel raar vinden als Dost niet bij de selectie van Guus zou zitten."

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl