Boze Rob Fiege: "Nemen ze de sport wel serieus?"

HANDBAL - Voor DOS waren de druiven zuur in de kwartfinale van de beker tegen V&L. Lange tijd aan de leiding gaan en uiteindelijk met lege handen staan. Voor coach Rob Fiege was het duidelijk, de scheidsrechters speelden een beslissende rol in de nederlaag.
Aanvankelijk wilde Fiege weinig woorden vuil maken aan het arbitrale duo. "Laat ik maar niet te veel zegen over de scheidsrechters, anders krijg je een brief van de bond", aldus Fiege. Maar dat de frustraties groot zijn blijkt wel als Fiege later zegt: "Het is wel droevig dat wij mensen krijgen, waarvan ik me afvraag of ze de sport wel serieus nemen. Wij trainen zeven keer, ik vraag me af hoe vaak zij trainen."

Fiege nodigt beide heren uit om eens een training van zijn ploeg bij te wonen. "Ik nodig ze van harte uit om hier eens op de training te komen en mee te maken wat er gebeurt. Gaan ze in het niveau mee of gaan ze niet in het niveau mee", aldus de teleurgestelde coach.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.