Stel uw vragen aan Aimée Niebuir-Van der Ham

Aimee Niebuir gaat voor Sterk Lokaal de Staten in
Aimee Niebuir gaat voor Sterk Lokaal de Staten in
ASSEN - Lijsttrekker Aimée Niebuir-Van der Ham van de nieuwe provinciale partij Sterk Lokaal is vanmiddag te gast in de Leste Ronde tussen half zes en zes uur op Radio Drenthe.
Luisteraars die vragen hebben over de provinciale politiek en de standpunten van Sterk Lokaal kunnen bellen en met haar in gesprek gaan.
Speerpunten
Belangrijke speerpunten voor Sterk Lokaal tijdens de komende verkiezingen zijn:
- Verkeer en Vervoer: Sterk Lokaal wil dat gevaarlijke provinciale wegen worden aangepakt en dat de spoorverbinding tussen Emmen en Zwolle wordt verdubbeld.
- Windenergie: Sterk lokaal vindt dat er meer gekeken moet worden naar alternatieven.
- Zorg, Sport en Cultuur: De provincie heeft een belangrijke taak met betrekking tot topsportevenementen als TT, CH DeWolden, Fiets4Daagse, Superprestige: zetten Drenthe op kaart, breedtesport is gemeentelijk!
De Leste Ronde hoort u elke werkdag in het Radio Drenthe-programma Drenthe NU. Mensen die willen meepraten kunnen vanaf half zes bellen met 0592- 331188. Reageren op de speerpunten van de Sterk Lokaal kan ook op de Facebookpagina van RTV Drenthe of praat mee via Twitter met #ps15 #rtvdrenthe.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl