De Ruiter vervangt zieke Meerits bij FC Emmen

VOETBAL - Wesley de Ruiter vervangt in de thuiswedstrijd van FC Emmen tegen FC Oss morgenavond de zieke Marko Meerits. Voor De Ruiter is het zijn tweede duel in het shirt van FC Emmen, nadat hij ook al begon in het thuisduel tegen NEC Nijmegen. De veldspelers die vorige week begonnen tegen FC Volendam krijgen van Gall opnieuw een basisplaats. Boy Deul, die na de winterstop alleen tegen De Graafschap in actie kwam, is weer hersteld van een knieblessure en start vanaf de bank.

Rozema en Jallo

Sander Rozema en Gaby Jallo hebben deze week beiden op de operatietafel gelegen. Jallo werd in Enschede aan een hernia geholpen terwijl Rozema in Emmen een operatie aan een scheur in de binnen- en buitenmeniscus heeft onder gaan.

Start vierde periode

FC Emmen - FC Oss is de eerste wedstrijd in de strijd om de vierde en laatste periodetitel dit seizoen. De gasten uit Brabant wonnen vorige week, toch wel verrassend, de 3e periode en zijn inmiddels dus verzekerd van het spelen van de play-offs.

Opstelling

Opstelling: De Ruiter; Bakkati, Luis Pedro, Siekman, Misidjan, Olijve, Bannink, Vossebelt, Laghmouchi, Bergkamp, Peters.
Live te volgen via www.rtvdrenthe.nl
Tijdens de wedstrijd FC Emmen - FC Oss kunt u alles van minuut tot minuut meemaken via de liveblog op onze website

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl