Holtingerveld krijgt informatiecentrum

HAVELTE - De toegangspoort naar het Holtingerveld krijgt als het aan Staatsbosbeheer ligt zo snel mogelijk een informatiecentrum.
Directeur Bert Hummelen denkt in het voorjaar van 2016 een informatiepunt met horeca te kunnen realiseren. De plannen zijn er al, er wordt nog gezocht naar een ondernemer die het aandurft. De huidige inrichting van de toegang is onvoldoende om mensen het gebied in te trekken. Ook de bewegwijzering en informatievoorziening moet beter.
PvdA-bijeenkomst
Dat bleek tijdens een bijeenkomst georganiseerd door de provinciale PvdA en de afdeling Westerveld. De partij wilde inventariseren hoe verschillende betrokkenen kijken naar het gebied. Tijdens een wandeling door het Holtingerveld werden verschillende bezwaren genoemd.
Ondernemers willen meer ruimte in het bestemmingsplan. Omwonenden willen dat er markten worden gehouden en de schaapskooi mist vooral toiletten.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl