Deel line-up bevrijdingsfestival Drenthe bekend

ASSEN - Rapper Ali B, house-dj Billy the Kit en boyband Mainstreet zijn de hoofdacts van het Bevrijdingsfestival Drenthe. Dit is vandaag bekendgemaakt.
In totaal staan er ruim dertig artiesten op de vier podia in Assen. Het festival bij de Baggelhuizerplas start om 12 uur 's middags en duurt tot middernacht. Er zijn speciale busdiensten die bezoekers van en naar het festivalterrein brengen.
Organisatie trots
De organisatie zegt trots te zijn op de ontwikkeling van het festival de afgelopen jaren. Een paar jaar geleden had het festival te kampen met geldproblemen en traden er weinig bekende artiesten op. Inmiddels is het festival financieel gezond, zegt voorzitter Hans Haerkens van Bevrijdingsfestival Drenthe.
Steeds populairder
Het festival in Assen wint aan populariteit. Uit onderzoek blijkt dat van de veertien landelijke bevrijdingsfestivals alleen die in Wageningen en Zwolle meer gewaardeerd worden
Minder spannend
Voor de organisatie is de komende editie minder spannend dan vorig jaar. Toen werd in Assen het landelijk startsein gegeven van de bevrijdingsfestivals. Premier Mark Rutte ontstak in Assen het bevrijdingsvuur.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl