Provincie stelt opnieuw geld beschikbaar voor burgerinitiatieven

De werknemers zouden jarenlang en stelselmatig geld hebben onttrokken
De werknemers zouden jarenlang en stelselmatig geld hebben onttrokken
ASSEN - Plannen voor verbetering van uw dorp? Vanaf deze maand kunnen burgerinitiatieven weer in aanmerking komen voor subsidie van de provincie.
De provinciale subsidieregeling Dorpsinitiatieven staat namelijk weer open. Initiatieven met kosten tussen de 2000 en 25.000 euro kunnen worden ingediend.

Ondersteuning

Met de Regeling Dorpsinitiatieven ondersteunt de Provincie Drenthe bewonersinitiatieven die de leefbaarheid van dorpen versterken. De provincie wil zo creativiteit bevorderen en streeft naar zelfredzaamheid van bewoners op het platteland. Belangrijke speerpunten zijn daarbij wonen, werken en bereikbaarheid.
Hulp
Landschapsbeheer Drenthe, CMO STAMM en BOKD stellen deskundigen beschikbaar om burgers te helpen bij het indienen van een subsidie-aanvraag bij de provincie. Op 27 maart wordt daarom een startdag gehouden om mensen op weg te helpen.
Ook van plan een plan in te dienen? Meer informatie staat op www.burgerkrachtindrenthe.nl en op de site van de Provincie Drenthe.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl