Droomrentree Benjamins bij winnend MSC

VOETBAL - In de Hoofdklasse C heeft MSC met 3-1 gewonnen van laagvlieger AFC. Na een vroege goal kenden de Meppelers weinig problemen met de gasten uit Arnhem.

Op een zonnig sportpark Ezinge had de nummer twee van de ranglijst de beste kansen en al in de eerste minuut was het raak door Justin Benjamins, die zo een droomrentree kende. Benjamins was eind vorig jaar tijdens een zaalvoetbaltoernooi zijdelings betrokken bij een vechtpartij en werd daarom door de KNVB tot het eind van het seizoen geschorst. Deze week hoorde hij dat zijn verzoek tot
ingewilligd werd en al in de eerste minuut toonde hij dus zijn gretigheid.
Door twee doelpunten van Carlos Lopes Macedo werd het 3-0, waarna AFC uit een penalty de eindstand op 3-1 bepaalde. Met deze overwinning blijft MSC tweede in de Hoofdklasse C.

Komend seizoen

Verreweg de meeste spelers hebben aangegeven ook komend seizoen bij MSC te spelen. Alleen Stefan Bollen vertrekt, hij gaat terug naar VV Heerenveen. Jeroen Kleene en Erwin Scholte ter Horst twijfelen nog over hun voetbaltoekomst.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl