Wolf loopt van Drenthe naar Groningen [video]

ZUIDLAREN - Ongestoord loopt hij door een weiland aan de Zwetdijk tussen Annen en Zuidlaren. De wolf trekt steeds verder door onze provincie.
Hennie Sluiter zag vanochtend de wolf lopen en maakte er een filmpje van. De beelden zijn niet heel duidelijk, maar de wolf is goed te herkennen.
Balloërveld
De wolf werd gisteravond nog gezien bij het Balloërveld. Na een mooie wandeling is het dier langs Annen en Zuidlaren richting De Groeve gegaan. Een kijker mailde RTV Drenthe dat het dier zou zijn gezien bij de Waterleidingmaatschappij. Bas Schrage zag de wolf in Zuidlaarderveen.

Groningen

De wolf zou inmiddels de provincie Groningen in zijn getrokken. Volgens RTV Noord is het dier vanochtend gezien in het bosgebied tussen Hoogezand en Kropswolde.
Stelling van de dag
Is de wolf welkom in onze provincie? Of ben jij bang voor het dier? Deel je mening door de poll op onze website in te vullen en geef je mening op Facebook. 'Ik ben niet bang voor de wolf, hij is welkom in Drenthe.'

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.