Oud-FC Emmenspelers volgend seizoen hoofdsponsor van de club

VOETBAL - Q&S Gartendeco is volgend seizoen de nieuwe hoofdsponsor van FC Emmen. Het Duitse bedrijf, dat net over de grens in Meppen staat, verkoopt onder meer blokhutten, veranda's, tuinmeubels en tuindecoraties.
Joost Quispel en Manfred Specken zijn de eigenaren. Beide mannen speelden in het verleden voor de club.

Oud-spelers FC Emmen
Quispel speelde bij de F-jes van FC Emmen en stoomde als rechtsback via de jeugd door naar de hoofdmacht. Hij maakte in 1993 als 17-jarige benjamin z'n debuut in de eerste divisie. In drie seizoenen speelde hij in totaal 13 wedstrijden.

Specken kwam via FC Groningen bij FC Emmen terecht en was in het seizoen 1994-1995 voor de club actief. Maar de centrale verdediger stapte na elf wedstrijden alweer op, omdat de toenmalige algemeen directeur Rob Groener zich niet aan de afspraken hield. Bij FC Groningen speelde Specken in de Europacup.

Sunoil Biodiesel
Q&S Gartendeco is de opvolger van Sunoil Biodiesel uit Emmen dat drie seizoenen lang op de shirts van de Emmenaren prijkte. Het is nog niet duidelijk of Sunoil verbonden blijft aan de club.
Vanmiddag werd op het bedrijf van Q&S Gartendeco in Meppen de handtekening gezet onder het nieuwe contract.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl