Ronde van Drenthe LIVE op TV Drenthe

Archieffoto Ronde van Drenthe
Archieffoto Ronde van Drenthe
PROVINCIE - Zaterdag 14 maart, heel veel wielrenners, een oneindig lange en lastige keienstrook, de Vam-berg en een internationaal deelnemersveld. Dat is de 53ste editie van de Ronde van Drenthe. RTV Drenthe is erbij met een live uitzending op televisie.

Live uitzending

Op zaterdagmiddag starten we om 13.45 uur met live beelden van de Boels Rental World Cup voor dames. Rond 15.15 uur zenden we een herhaling uit van de afscheidsdocumentaire van Erik Dekker. Vanaf 16.15 uur worden de heren gevolgd in de Albert Achterhes! Pet Profronde van Drenthe. De uitzending wordt gepresenteerd door Karin Mulder en het commentaar komt van wielerkenner Herbert Dijkstra.
RTV Drenthe werkt intensief samen met de regionale en lokale omroepen. Zo is de De Ronde van Drenthe ook live te zien op TV Oost.
Ronde van Drenthe: zaterdag 14 maart 13.45 uur TV Drenthe. Kijk voor meer informatie op rtvdrenthe.nl. U kunt ons ook volgen via de app, twitter of facebook.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl