Drie auto's botsen op elkaar op A28 [video]

BEILEN - Op de A28 bij Beilen is vanochtend een ongeluk gebeurd waarbij minstens drie auto's betrokken zijn.
Een woordvoerder van de politie laat weten dat er één auto in de sloot terecht is gekomen. Ook zou er een auto tegen de vangrail zijn geknald. Een andere wagen is midden op de rijbaan tot stilstand gekomen.

Het ongeluk gebeurde op de A28 in de richting van Hoogeveen naar Assen. Automobilisten moeten rekening houden met vertraging.

De traumahelikopter werd opgeroepen, maar is inmiddels afgezegd. Alle slachtoffers zijn volgens de politie uit de auto.

UPDATE 10:40: De weg is weer vrijgegeven, meldt Rijkswaterstaat

UPDATE 11:50: Er zijn twee gewonden gevallen, laat de politie weten. Hoe ze er aan toe zijn, is nog niet bekend.UPDATE 15.50: De politie laat weten dat er uiteindelijk één persoon naar het ziekenhuis is gebracht. Daar bleek dat deze persoon geen letsel had en weer naar huis kon.


Ivm een ongeval op de #A28 richting Groningen, thv Assen, omleiding ingesteld op Knp Lankhorst, via A32 en A7 naar Groningen.
— Rijkswaterstaat (@Rijkswaterstaat)
Flinke vertraging op de #A28 naar Groningen, tussen Westerbork en Assen staat 4 km door een ongeluk. De rechterrijstrook is dicht (+45 min.)
— ANWBverkeer (@ANWBverkeer)
Onderweg naar afspraak in Assen met @SerinYouplus @talentnaarwerk. Echter ook in Assen kent men files #ongeluk #a28 pic.twitter.com/FaXbfesVAm
— Eric aan de Stegge (@ericaandestegge)
— jan (@jankelder)

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl