Mooi Wark terug op het podium bij TT Festival

Mooi Wark tijdens een eerdere editie van het TT Festival
Mooi Wark tijdens een eerdere editie van het TT Festival
ASSEN - De band Mooi Wark keert terug op het TT Festival in Assen. De Drentse rockband staat geprogrammeerd op de woensdagavond op het Koopmansplein.
Mooi Wark trad al vaker op tijdens het TT-feest in de provinciehoofdstad. Over de verdere line-up op de verschillende muziekpodia wil projectmanager Arjen Mewe van het TT Festival nog niks kwijt.

Invulling

De organisatie is druk bezig met de invulling voor het komende festival eind juni. De horeca neemt de muziekprogrammering voor haar rekening, nadat er vorig jaar forse kritiek was op de muziek tijdens de mislukte TT Speed Week. Naast vijf muziekpodia en een dancepodium, komt er een motorvermaakplein op de Weiersstraat.

Financiering

Het TT Circuit betaalt niet mee aan het Festival in de stad, zoals vorig jaar wel gebeurde. Daarvoor in de plaats neemt het circuit de organisatie van TT Ballooning en de TT Run voor zijn rekening. Van de provincie is nog niet bekend of er alsnog een bijdrage komt.

Eerder hierover:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl