ACV niet langs AZSV: 1-1

De selectie van ACV
De selectie van ACV
VOETBAL - ACV slaagde er niet in om op eigen veld te winnen van AZSV. Na een ruststand van 0-0 eindigde het duel op sportpark Stadsbroek in 1-1. Nick Westebring bracht ACV na een uur spelen op 1-0, maar zes minuten later zorgde Berenschot uit een vrije bal voor de gelijkmaker.
Bij die vrije bal ging doelman John Vos niet vrijuit. De keeper van ACV dook onder de bal door, die vlak voor hem stuiterde. "Maar die vrije bal gaven we sowieso al onnodig weg", vond Gill Göbel. De flankspeler moest al na een half uur geblesseerd het veld verlaten. "Ik kreeg een tik op mijn enkel en kon niet verder."

Volgens Göbel verdiende ACV meer. "AZSV kwam hier om tegen te houden. Wij kregen mogelijkheden om na de gelijkmaker toch nog de zege te pakken, maar het zat niet mee. Richard Mulder was twee keer dichtbij en John van Dalen ook. Bovendien hadden we een strafschop moeten krijgen toen Robin Mulder werd gehaakt in de 16. Helaas hadden we de scheidsrechter totaal niet mee."

"De titel hadden we vorige week al uit onze hoofden gezet. Vanaf nu willen we een goede serie neerzetten richting de nacompetitie. Daarnaast willen we iedereen fit krijgen en houden en niet teveel kaarten oplopen. Wat betreft is het vervelend dat ik geblesseerd uitviel en dat Robin Mulder door zijn gele kaart geschorst is volgende week", besluit Göbel.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl