1E: HZVV maakt geen fout, DZOH blijft puntloos in 2015

Voetbal
Voetbal
VOETBAL - HZVV maakte vanmiddag geen fout tegen laagvlieger VEV'67. De Hoogeveners wonnen op eigen veld met 2-0.
De eindstand was bij rust al bereikt. Edward Eshuis en Marlon Luchtenberg maakten de treffers. HZVV blijft koploper en heeft nu een voorsprong van zeven punten op nummer twee Balk, dat wel een wedstrijd minder heeft gespeeld.

DZOH

DZOH blijft puntloos in 2015, na een 3-1 nederlaag tegen Buitenpost. De Emmenaren kwamen kort voor rust op voorsprong uit een benutte strafschop. Even later moest Buitenpost met tien man verder na een rode kaart voor Danny Boersma. Het lukte DZOH niet om stand te houden tegen de tien Friezen. In de 53ste minuut werd het gelijk. Met nog twintig minuten te gaan maakte Buitenpost gelijk en in de 77ste minuut werd de eindstand op 3-1 bepaald. DZOH staat op de tiende plek.

LTC
LTC ging in en tegen Balk met 3-0 onderuit. Halverwege stond het 1-0 door een goal van Karst Geertsma. Na rust maakten Ivar Klijnsma en Johannes Altena er 3-0 van. Door de nederlaag blijven de Assenaren elfde in de eerste klasse E.