Politieke partijen maken eindspurt voor de verkiezingen

HOOGEVEEN - Politieke partijen halen alles uit de kast op het laatste weekend voor de verkiezingen. Vooral SGP en Sterk Lokaal doen flink hun best om na de verkiezingen niet met lege handen te staan. Beide partijen staan in de peilingen op nul zetels voor de Provinciale Staten.
In Hoogeveen stonden veel van de partijen op de markt in de Hoofdstraat met een kraam om zwevende kiezers over te halen. Daar deelden zij promotiemateriaal als ballonnen, rozen en mandarijnen uit.

Nog steeds vertrouwen

Zowel SGP als Sterk Lokaal hebben er nog vertrouwen in dat ze straks een zetel kunnen bemachtigen in het Drentse parlement. Sterk Lokaal denkt zelfs nog drie of vier zetels te kunnen bemachtigen. Om dat voor elkaar te krijgen trekt de lokale partij met twee bussen door de provincie.

Zwevende kiezers

Beide partijen hebben nog steeds geloof in een goede afloop, omdat ongeveer een derde van alle kiezers nog niet heeft besloten waarop ze gaan stemmen.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl