MSC verslikt zich bijna in FVC

MSC wint van Juliana'31
MSC wint van Juliana'31
VOETBAL - Op sportpark Ezinge heeft MSC, de nummer twee van de Hoofdklasse C, gewonnen van hekkensluiter FVC uit Leeuwarden. Het werd 3-2 en met die uitslag mochten de Meppelers uiteindelijk hun handen dichtknijpen.

MSC speelde slecht, maar kwam vijf minuten voor rust op 1-0 door Bjorn Bakker, die een mooi een-tweetje met Carlos Lopes Macedo doeltreffend afrondde. Na zeventig minuten erbarmelijk voetbal kwam Stefan Bollen in het veld voor Justin Benjamins en koud binnen de lijnen maakte hij de 2-0. Bollen was ook verantwoordelijk voor de 3-0 door een corner er in één keer in te draaien.
Met nog tien minuten op de klok leek de buit binnen voor MSC, dat drie keer had gewisseld. Slap verdedigen van de ploeg van Leo Blom en Jan Derk Brandsma leidde echter de 3-1 en 3-2 in. Vlak voor tijd was het keeper Marc Holterman die voorkwam dat een Friese kopbal tot Meppeler puntenverlies leidde. FVC stuurde in de absolute slotfase nog de keeper mee naar voren, maar MSC wist de overwinning binnen te slepen.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl