1F: SVBO verpulvert GVAV, Emmen verspeelt dure punten

Hoogeveen kwam niet tot scoren bij Bergum
Hoogeveen kwam niet tot scoren bij Bergum
VOETBAL - SVBO is door een 6-1 zege op GVAV-Rapiditas medekoploper in de 1e klasse F van het zondagvoetbal. De Bargeroostervelders delen de koppositie met Dieze West en Hoogeveen, dat doelpuntloos gelijkspeelde tegen Bergum. VV Emmen liet dure punten liggen in de strijd om de tweede periodetitel door thuis met 1-1 gelijk te spelen tegen WVV.

SVBO - GVAV-Rapiditas 6-1
SVBO was snel klaar met GVAV-Rapiditas. In Bargeroosterveld stond het bij rust al 4-0 door treffers van Wielens (strafschop), Wessels, Bolk en Sikkes. Via Conguet kwamen de Groningers na rust nog op 4-1, maar via Kaiser en opnieuw Wessels maakte SVBO het halve dozijn vol.
Emmen-WVV 1-1
In Emmen vielen beide treffers al voor rust. WVV kwam in de 25e minuut via Gert Nieboer op 0-1 en tien minuten later zorgde Wouter Beijering voor de 1-1. Emmen heeft in de tweede periodetitel nu 17 punten uit 7 duels, net als Nieuw Buinen. Deze twee ploegen gaan uitmaken wie deze prijs gaat pakekn.
SC Erica- SC Joure 5-0
Een prima en overduidelijke zege voor SC Erica op SC Joure. Jager opende de score in de 25e minuut en binnen een minuut zorgde Jagt voor de 2-0. In de vijfde minuut zorgde De Roo voor de beslissing, maar de middag op Erica werd nog mooier toen Bos en Beukers voor de 4-0 en 5-0 zorgden.
Steenwijk-VKW 2-3
VKW toonde veerkracht tegen Steenwijk door een 2-1 achterstand om te buigen in een 2-3 zege. Fernandes Costa Neto zette de Börkers al heel vroeg op 0-1, maar via Jansen boog Steenwijk de achterstand binnen een half uur om in een 2-1 voorsprong. Vijf minuten voor rust zorgde Hutter voor de 2-2 en vijf minuten na rust maakte Fernandes Costa Neto zijn tweede van de middag en die treffer bleek uiteindelijk de winnende.
Bergum-Hoogeveen 0-0
Ruim een uur lang speelde Hoogeveen tegen tien Bergumers, maar gescoord werd er niet. Kansen waren er genoeg voor de gasten, maar die waren niet besteed aan Hartman, De Lange, Manning, Duarte en Kreeft.

Rolder Boys - Nieuw Buinen 0-2
Voor het verslag: zie elders op deze pagina

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl