Stel uw vragen aan SGP-lijstrekker Willem van Hartskamp

Willem van Hartskamp
Willem van Hartskamp
ASSEN - SGP-lijsttrekker Willem van Hartskamp is vanmiddag te gast in de Leste Ronde tussen half zes en zes uur op Radio Drenthe.

Luisteraars die vragen hebben over de provinciale politiek en de standpunten van de SGP kunnen bellen en met hem in gesprek gaan.
Belangrijke speerpunten voor de SGP tijdens de komende verkiezingen zijn:
- Verkeer en Vervoer. De SGP wil carpoolen stimuleren door aanleg carpoolplaatsen (met oplaadpunten en fietsenstalling). Bovendien wil de partij een goede spoorverbinding Noorden met Randstad (Hoogeveen intercitystation)

-
Sport. De SGP is voor betaalbare (breedte/amateur) sport voor iedereen, ook is de partij voorstander voor Drents ijsstadion. Er moet geen subsidie naar topsportevenementen, omdat topsport een vorm van roofbouw op lichaam is
- Windenergie. Ruimte voor windenergie volgens de afspraken tussen Rijk en Provincie, stimuleren van zonne-energie op daken

Praat mee op Radio Drenthe en op social media
De Leste Ronde hoort u elke werkdag in het Radio Drenthe-programma Drenthe Nu. Mensen die mee willen praten kunnen vanaf half zes bellen met 0592- 331188.
Reageren op de speerpunten van de SGP kan ook op de Facebookpagina van RTV Drenthe of praat mee via Twitter met #ps15 #rtvdrenthe.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl