Hèt verkiezingsdebat LIVE op TV Drenthe

In Drenthe kan straks voor Provinciale Staten op 12 partijen worden gestemd
In Drenthe kan straks voor Provinciale Staten op 12 partijen worden gestemd
PROVINCIE - Op 18 maart kiest Drenthe de nieuwe Provinciale Staten. Nog geen idee wat u gaat stemmen? Kijk dan dinsdag 17 maart om 18.45 uur naar het verkiezingsdebat op TV Drenthe.
Hoe denken de partijen over belangrijke provinciale thema’s als windmolens, werkgelegenheid en leefbaarheid? In het live-debat, dat uitgezonden wordt vanuit het atrium van RTV Drenthe, staan 12 lijsttrekkers klaar om de strijd met elkaar aan te binden en antwoord te geven op al uw vragen. Het programma wordt gepresenteerd door Margriet Benak en Andries Ophof.

De uitslagen

Woensdag houdt RTV Drenthe u de hele dag op de hoogte van de opkomst, de peilingen en al het nieuws rond de verkiezingen. Op donderdagochtend 19 maart kunt u vanaf 6 uur op Radio Drenthe luisteren, en vanaf 7 uur op TV Drenthe kijken, naar de uitslagen en de eerste reacties in het verkiezingsontbijt, dat RTV Drenthe samen met de provincie organiseert.
Alles over de verkiezingen hoort, ziet en leest u bij RTV Drenthe:
Dinsdag 17 maart om 18.45 uur een live-debat op televisie.
Woensdag updates via radio, televisie en online.
Donderdag 19 maart vanaf 7 uur de uitslagen live op televisie.

Uitzending gemist? Kijk op rtvdrenthe.nl. U kunt ons ook volgen via de app, Twitter of Facebook.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl