31-jarige man uit Nieuw-Buinen komt om het leven bij ongeval in Exloo

EXLOO - Bij een ongeluk aan de Oude Dijk in Exloo is een inzittende van een auto om het leven gekomen. Het gaat om een 31-jarige man uit Nieuw-Buinen.
De bestuurder van de auto, een 25-jarige man uit Nieuw-Weerdinge, raakte gewond. De brandweer is lang bezig geweest om beide slachtoffers uit het wrak te bevrijden.
Reanimatie
Hulpdiensten probeerden de man uit Nieuw-Buinen nog te reanimeren, maar dat mocht niet meer baten.

De bestuurder uit Nieuw-Weerdinge is naar het ziekenhuis in Groningen gebracht. Hij was aanspreekbaar na het ongeluk en liep geen ernstige verwondingen op.
De twee mannen kwamen vanuit Exloo en reden richting Exloërmond. Rond kwart voor zes botsten zij door nog onbekende oorzaak tegen een boom.

De mannen kwamen uit #Exloo en reden in richting van Exloermond. Ze zijn in een bocht, door nog onbekende oorzaak tegen een boom gebotst.
— Politie Drenthe (@poldrenthe)

Vervolg ongeval #Exloo aan de Oude Dijk. Er zaten twee mannen in de auto, een van hen is om het leven gekomen.
— Politie Drenthe (@poldrenthe)
Ernstig ongeval #Exloo aan Oude Dijk om 17.45 uur. Auto tegen boom gebotst. 2 inzittenden mogelijk ernstig gewond geraakt. Meer info volgt.
— Politie Drenthe (@poldrenthe)

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl