Gall "Keek vanochtend gespannen naar mijn mobiel"

VOETBAL - Het eerste dat Joop Gall deed toen hij wakker werd was een blik werpen op zijn telefoon. Boy Deul en Cas Peters zouden hem laten weten of ze fit genoeg waren om te kunnen spelen tegen FC Eindhoven. Het ja-woord volgde spoedig en de twee maakten het verschil tegen de nummer 2 van de Jupiler League. Deul was een voortdurende plaag voor de Eindhoven-defensie en Peters was met twee treffers weer dodelijk als vanouds.
"Ja, ik werd toch wel gespannen wakker", gaf Gall eerlijk toe. "Je weet gewoon dat je in deze fase mee moet. De concurrentie om een playoff-plek is enorm en dan wil je natuurlijk niet dat je Peters en Deul moet missen. Gelukkig kreeg ik van beide positieve berichten. Cas was weer de Cas die we willen zien en Boy Deul zorgt ervoor dat we 20% beter spelen. Hij zorgt ervoor dat er meer ruimte is voor Cas Peters en dat het middenveld ook beter speelt."

Gall vervolgt: "Dit is een hele belangrijke overwinning. We zijn back in business. We doen goede zaken. Als we in de komende 8 duels 5 keer winnen dan hebben we een toetje. Maar het moet wel gebeuren. De wedstrijden die komen zijn stuk voor stuk finales."

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl