Stel uw vraag aan GL-lijsttrekker Hans Kuipers

Hans Kuipers opnieuw Statenlid namens GroenLinks
Hans Kuipers opnieuw Statenlid namens GroenLinks
ASSEN - GroenLinks-lijsttrekker Hans Kuipers is vanmiddag te gast in de Leste Ronde tussen half zes en zes uur op Radio Drenthe.

Luisteraars die vragen hebben over de provinciale politiek en de standpunten van GroenLinks kunnen bellen en met hem in gesprek gaan.

Belangrijke speerpunten voor GroenLinks tijdens de komende verkiezingen zijn:

- Verkeer en Vervoer. GroenLinks wil gratis openbaar vervoer voor ouderen en de schooljeugd en wat betreft Groningen Airport Eelde, alleen subsidie voor verduurzaming
- Windmolens: GroenLinks wil dat bewoners alsnog meepraten over de komst van windmolens, verder vindt GroenLinks dat ook buiten de zoekgebieden windenergieprojecten mogelijk moet worden gemaakt.
- Meer inzetten op zonne-energie

Praat mee op Radio Drenthe en op social media
De Leste Ronde hoort u elke werkdag in het Radio Drenthe-programma Drenthe Nu. Mensen die mee willen praten kunnen vanaf half zes bellen met 0592- 331188.
Reageren op de speerpunten van GroenLinks kan ook op de Facebookpagina van RTV Drenthe of praat mee via Twitter met #ps15 #rtvdrenthe.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl