SC Erica wipt HZVV uit beker

Erica trainer Arthur van der Veen weet het in ieder geval niet
Erica trainer Arthur van der Veen weet het in ieder geval niet
VOETBAL - SC Erica heeft zich ten koste van HZVV geplaatst voor de laatste 8 in de noordelijke districtsbeker. Op het eigen kunstgrasveld won de zondageersteklasser met 2-0 van de zaterdageersteklasser.
Voor HZVV betekende het de eerste nederlaag sinds de competitiewedstrijd bij Balk op 29 november.

Kelvin Jager bracht Erica een kwartier na rust op voorsprong en gaf in de absolute slotfase de assist op Pelle Bos die het duel besliste. HZVV-speler Kikkert werd drie minuten na de 1-0 met twee keer geel van het veld gestuurd.

Overige uitslagen

Er stonden gisteren nog twee bekerduels gepland. SC Genemuiden versloeg Oranje Nassau (Groningen) met 4-1 en Harkemase Boys versloeg Drachtster Boys op eigen veld met 3-1. Arton Musliu, oud-speler van Alcides, scoorde twee keer voor de Harekieten.
ACV en Achilles 1894
Het aantal Drentse clubs dat zich heeft geplaatst voor de kwartfinale staat op 3. ACV en Achilles 1894 gingen SC Erica vorige week al voor. Donderdag kunnen daar nog twee Drentse clubs bijkomen, wanneer ZZVV speelt dan thuis tegen Staphorst en uit het duel Actief - vv Emmen komt sowieso een Drentse kwartfinalist.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl