Berry Schepers favoriete FC Emmen-speler aller tijden

Berry Schepers
Berry Schepers
VOETBAL - Berry Scheper is door de supporters uitgeroepen tot meest favoriete FC Emmen-speler aller tijden. Meer dan 1500 supporters brachten hun stem uit en de meeste stemmen vergaarde dus Berry Schepers, die van 2006 tot en met 2008 17 duels in de hoofdmacht speelde. In 2011 overleed hij aan kanker.
De naam van Schepers zal met tien anderen prijken op het speciale jubileumshirt dat wordt gedragen tijdens de laatste thuiswedstrijd van het seizoen op 1 mei aanstaande tegen Telstar. Deze wedstrijd staat in het teken van de SamenLoop voor Hoop ten bate van KWF kankerbestrijding. Het jubileumshirt is tevens ontworpen naar aanleiding van het feit dat FC Emmen op 1 juli aanstaande dertig jaar betaald voetbal speelt. Na afloop van de wedstrijd worden de shirts geveild in het hoofdgebouw en in het supportershome waarbij de opbrengst naar het FC Emmen team gaat dat deelneemt aan de SamenLoop voor Hoop op 6 en 7 juni in de JENS Vesting.

Dit zijn de elf namen die op het jubileumshirt komen:
Alfons Arts, Bas Dost, René Grummel, Theo Mighelsen, Mika Nurmela, Joseph Oosting, Michel van Oostrum, Cas Peters, Bas Sibum en Roy Stroeve.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl