Aalsmeer twee maatjes te groot voor E&O

Aalsmeer kende geen problemen in Emmen
HANDBAL - De handballers van E&O hadden donderdagavond voor eigen publiek niets te vertellen tegen Aalsmeer. Na een ruststand van 5-15 verloor E&O met 14-29.
Door de nederlaag blijft E&O op 2 punten staan in de kampioenspoule na zeven wedstrijden. Aalsmeer staat 3e met 8 punten uit 7 duels.

Vanaf het begin was duideliijk dat Aalsmeer geen cadeautjes wilde uitdelen aan E&O. Binnen de korste keren was het 4-0. E&O stribbelde vooral via Jan Josef nog wel tegen tot 4-8, maar daarna begon het kat- en muisspel. Pas bij 4-15 scoorde E&O weer eens en dat was meteen het laatste wapenfeit voor rust. Ook in de tweede helft bleef Aalsmeer oppermachtig, al bleef de thuisclub een monsterscore bespaard.