Kennismaken met genomineerde Drentse Talentprijs Cultuur Maarten Oomes

ASSEN - Wie wint de Drentse Talentprijs Cultuur 2015? Maandag wordt de winnaar bekendgemaakt tijdens de finale in Herinneringscentrum Kamp Westerbork. In de rubriek 'Kennis maken met...' stellen we de komende dagen alle vijf genomineerden aan u voor.Talentvolle gitarist
Eén van de genomineerden is gitarist Maarten Oomes uit Hoogeveen. Maarten won in 2014 op het Prinses Christina Concours Noord maar liefst drie prijzen, namelijk de eerste prijs, laureatenprijs en de publieksprijs. Ook tijdens de nationale finale viel hij in de prijzen. Voldoende reden voor de jury om hem te nomineren voor de Drentse Talentprijs.
Over de prijs
De Drentse Talentprijs Cultuur wordt ieder jaar uitgereikt aan personen of instellingen die in het voorgaande jaar een bijzondere prestatie geleverd hebben. De prijs is een initiatief van K&C, expertisecentrum en projectorganisatie kunst en cultuur.
Vorig jaar werd de prijs gewonnen door actrice Rosa da Silva uit Klazienaveen.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.