Man overlijdt na ongeval met taxi

EMMEN - Een voetganger is afgelopen nacht om het leven gekomen bij een aanrijding met een taxi in Emmen.
Het ongeluk gebeurde rond half drie op de Rondweg. De 23-jarige taxichauffeur uit Ter Apel zag de voetganger ineens voor zich opdoemen in de mist en kon hem niet meer ontwijken. De voetganger is ter plekke overleden.

De chauffeur is aangehouden en verhoord, waarna hij naar huis mocht. Volgens de politie had hij geen alcohol gedronken. De identiteit van het slachtoffer is nog niet bekend.

Op de Rondweg in #Emmen is om 2.30 uur een voetganger aangereden door de bestuurder van een auto. Het slachtoffer is hierbij overleden. 1/2
— Politie Drenthe (@poldrenthe)

De auto, die bij het ongeval betrokken is, betreft een taxi. De bestuurder vd taxi is aangehouden. Hij is meegenomen naar 't politiebureau.
— Politie Drenthe (@poldrenthe)

De aanhouding vd taxichauffeur is een standaardprocedure bij een dergelijke ernstige aanrijding. Hij wordt gehoord over de toedracht.
— Politie Drenthe (@poldrenthe)

Ten tijde vd aanrijding was het mistig. De leeftijden en woonplaatsen van slachtoffer en taxichauffeur volgen later in een nieuwsbericht.
— Politie Drenthe (@poldrenthe)

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl