1E: Belangrijke zege HZVV, eerste punt voor DZOH

Selectie HZVV
Selectie HZVV
VOETBAL - HZVV is hard op weg naar de titel in de eerste klasse E. De Hoogeveners wonnen vanmiddag met 1-3 van Broekster Boys, terwijl nummer twee Balk verloor.
Daardoor heeft HZVV nu een voorsprong van tien punten op Balk, dat wel een wedstrijd minder gespeeld heeft.

In Damwoude kwam HZVV na dik een kwartier spelen op voorsprong dankzij clubtopscorer Frank Strijker. Een kwartier laakte maakte Strijker ook de 0-2. Na rust bracht Kamstra de spanning terug in de wedstrijd door 1-2 te maken. Vincent Coulier bepaalde even later de eindstand op 1-3, met een schot dat van verre afstand in het doel belandde.

DZOH en LTC
Voor DZOH en LTC nemen de degradatiezorgen toe. DZOH speelde in Emmen met 0-0 gelijk tegen SV Bedum. Daarmee pakte de ploeg het eerste punt na de winterstop, maar het zakte wel naar plek elf, een plek die aan het einde van het seizoen nacompetitie om lijfsbehoudt betekent.

Ook LTC staat onder de denkbeeldige nacompetitiestreep. De Assenaren verloren op eigen veld met 0-2 van Buitenpost en staan nu twaalfde.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl