Alcides roert zich op transfermarkt

Alcides roert zich op transfermarkt
Alcides roert zich op transfermarkt
VOETBAL - Alcides heeft zich voor het volgend seizoen versterkt met Sven Buimer van Flevo Boys en Kevin Schmidt van Berkum.
De 20-jarige Buimer speelt dit seizoen zijn wedstrijden voornamelijk in het tweede elftal van Flevo Boys en kan zowel in de verdediging en het middenveld uit de voeten.

De 21-jarige Schmidt is een vleugelspits die in de jeugd van PEC Zwolle heeft gespeeld. De afgelopen jaren kwam hij uit voor zaterdageersteklasser Berkum.

Gebroeders Sparenberg

Sebastian Sparenberg en ook zijn oudere broer Benedict Sparenberg hebben aangegeven voorlopig te stoppen met voetbal. Beide spelers geven aan dat te drukke werkzaamheden voetballen bij Alcides momenteel onmogelijk maken. De twee blijven wel spelend lid bij Alcides.

Eric-Jan Lijzen

De knieblessure van Eric-Jan Lijzen is toch ernstiger dan verwacht. de aanvoerder van Alcides dacht aanvankelijk een meniscusblessure te hebben, maar uit nader onderzoek bleek er een scheurtje in de kruisband te zitten. Lijzen hoopt zo snel mogelijk geopereerd te worden en hoopt na een lange revalidatie zijn rentree weer te maken. "Het ging wel even door mijn hoofd om te stoppen, maar eerlijk gezegd wil ik niet op zo'n manier mijn actieve loopbaan afsluiten", aldus de Meppeler.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl