ACV houdt punt over aan duel tegen koploper DVS'33

ASSEN - ACV speelde vanmiddag in Assen met 1-1 gelijk tegen koploper DVS'33 uit Ermelo.
In de eerste helft had DVS'33 meer balbezit, maar op één kans na werd de ploeg niet echt gevaarlijk. In de tweede helft kreeg de koploper eigenlijk geen enkele serieuze kans, maar toch kwam het op 0-1. Maurice de Ruiter scoorde in de 74ste minuut uit een afstandsschot. Tien minuten later kwam ACV op gelijke hoogte. Robin Mulder werd gevloerd in het strafschopgebied en maakte uit de toegekende penalty zelf 1-1.

ACV had over de hele wedstrijd gezien de betere kansen, waardoor het gelijkspel op z'n minst verdiend was en er zelfs meer in had gezeten voor de Assenaren. De ploeg steeg een plekje op de ranglijst en staat nu vijfde in de hoofdklasse C.