Assenaar de cel in voor ontucht met kleuter

Dief moet onbetaald werken
Dief moet onbetaald werken
ASSEN - Een 39-jarige inwoner van Assen is veroordeeld tot twee jaar celstraf en tbs met dwangverpleging voor een poging tot verkrachting van een kleuter, ontucht en vrijheidsberoving.Man slaat toe in lift
De man vergreep zich op 7 september vorig jaar aan een 5-jarig meisje. Het kind vluchtte de lift in, gevolgd door haar belager. Daar werden broekje en rokje van het kind naar beneden getrokken en werd het meisje betast. Door hard te gillen om haar moeder trok het meisje de aandacht van omstanders, waarop de man er vandoor ging.

TBS van belang

Tegen de Assenaar werd twee weken geleden drie jaar cel en tbs met dwangverpleging geëist. De rechtbank vindt het belangrijker dat de man eerder met de tbs-behandeling begint en beperkte om die reden de celstraf.
Eerder veroordeeld
De man heeft al sinds zijn pubertijd seksuele gevoelens voor kinderen en is twee keer veroordeeld voor ontucht met meisjes. Hij is eerder behandeld in een psychiatrische kliniek in Assen om te leren om te gaan met zijn pedoseksuele gevoelens.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.