2L: Germanicus ziet TEVV weer dichterbij komen

De selectie van TEVV
VOETBAL - De titelstrijd in de zondagtweedeklasse L is weer helemaal open. Na de zege van TEVV in de rechtstreekse confrontatie tegen Germanicus verloor de koploper uit Coevorden vandaag opnieuw twee belangrijke punten.
Bij Roden kwam de ploeg van trainer Eric Prins niet verder dan een 1-1 gelijkspel, terwijl TEVV met 3-2 won van SVV'04. Het verschil tussen beide ploegen is 8 punten in het voordeel van Germanicus, maar TEVV heeft twee duels minder gespeeld.

Roden - Germanicus 1-1
Germanicus kwam in Roden vlak voor rust op 0-1 door een treffer van Erwin Moddejonge. Luuk Keizer maakte in de 66e minuut de gelijkmaker. Germanicus pakte in de laatste vier wedstrijden slechts vier punten.

TEVV - SVV'04 3-2
TEVV maakte tegen SVV'04 een 0-2 achterstand goed, dankzij treffers van Eddie Schoenmaker, Jan Jaap Wever en Ayhan Bas.