Kermis op het Koopmansplein in Assen valt in het water: 'De omstandigheden waren extreem'

ASSEN - Drijfnat met een harde wind. Het zat de afgelopen dagen niet mee voor de kermis op het Koopmansplein in Assen. Maar kermisexploitant Chris Spelbrink is positief: "We gaan gewoon door."
"De omstandigheden waren zo extreem", vertelt Spelbrink. "Maar technisch ging alles goed, ook de samenwerking met het MKB. Dat was voor herhaling vatbaar."

Geen verlies

Spelbrink weet nog niet hoeveel bezoekers er exact zijn geweest de afgelopen dagen. Wel is duidelijk dat er geen verlies is gedraaid. "We hoopten op een nulpunt uit te komen, dan was het voor herhaling vatbaar. Dat is gelukt. Dus we gaan volgend jaar met deze mensen weer door."

Alles bleef open

De kermis was voor het eerst weer terug op het Koopmansplein. "Als we met dit weer op het Veemarktterrein hadden gestaan, dan waren er gisteren attracties niet open gegaan. Op het Koopmansplein hebben we veel attracties voor families en kinderen. We gaan weinig de hoogte in, dus alles kon blijven draaien", legt Spelbrink uit.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl