Olijve verlengt contract bij FC Emmen

VOETBAL - Frank Olijve speelt ook de volgende twee seizoenen voor FC Emmen. De middenvelder, die sinds de blessure van Sander Rozema aanvoerder is, had een aflopend contract. Bovendien kwamen Olijve en de clubleiding van Emmen een optie voor nóg een seizoen (2017/2018) overeen.
FC Emmen-directeur Wim Beekman is blij met de deal: "Frank heeft zich de afgelopen seizoenen naar tevredenheid ontwikkeld en is voor ons een sterkhouder geworden, dit blijkt ook uit het feit dat hij de laatste tijd de aanvoerdersband draagt. Frank staat bovendien in de belangstelling van diverse andere clubs, maar gelooft in de ontwikkeling van FC Emmen en geeft aan dat onze club uitstekend past bij zijn persoon en zijn sportieve ambities en wil daarom heel graag blijven."

Met het vastleggen van Frank Olijve staan er voor het seizoen 2015/2016 zeven spelers onder contract: Marko Meerits, Marcel Seip, Jurjan Mannes, Frank Olijve, Tim Siekman, Boy Deul en Bart de Groot.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl