1E: Belangrijke punten DZOH en LTC, HZVV wint in slotfase

Voetbal
Voetbal
VOETBAL - DZOH boekte vanmiddag de eerste zege van 2015. De Emmenaren wonnen met 2-1 van Viboa.
Het was een belangrijke wedstrijd voor DZOH. De ploeg stond voorlaatste en Viboa is de hekkensluiter. Wil DZOH er dit seizoen in blijven, was een overwinning zeer wenselijk.

Berry Hoogeveen zette de Emmenaren na een dik half uur spelen op 1-0. Brain Bokkers maakte er in de 70ste minuut 2-0 van. Zeven minuten voor het einde viel de 2-1, maar DZOH hield stand. De ploeg klimt daardoor van de voorlaatste naar de twaalfde plek.
LTC
LTC heeft de punten ook hard nodig en kreeg vanmiddag bezoek van nummer drie d'Olde Veste '54. De Assenaren wonnen met 1-0, door een late goal van David Modderman. LTC staat nu op plek elf.

HZVV

Koploper HZVV had een moeilijke middag bij middenmoter Omlandia. De Hoogeveners kwamen al na drie minuten op achterstand. De ploeg knokte zich uiteindelijk naar een 1-2 overwinning, door twee penalty's in de slotfase. Erwin Breukelman en Frank Strijker scoorden. HZVV heeft nu dertien punten voorsprong op nummer twee Balk.