DOS'46 keert terug in Korfbal League

KORFBAL - Na drie jaar afwezigheid keert DOS'46 terug op het hoogste korfbalniveau. De ploeg uit Nijeveen won vanavond met 20-15 van OVVO uit Maarssen.
Vorige week won DOS'46 het eerste duel tegen de nummer negen uit de Korfbal League en in een stijf uitverkochte sporthal De Eendracht maakte de ploeg de klus vanavond af.

DOS'46 begon goed aan het duel, maar kreeg het daarna even lastig tegen de bezoekers uit Maarssen. Bij 8-8 kwamen de Nijeveners weer op gelijke hoogte en vervolgens liep de ploeg uit naar een 11-9 voorsprong bij rust.

In de tweede helft kwam OVVO bij 13-13 weer gelijk, maar meteen liep DOS'46 weer uit naar een voorsprong van twee punten. In de laatste tien minuten bouwde de ploeg die verder uit tot uiteindelijk de 20-15 zege. Na het laatste fluitsignaal barstte de vreugde los in Nijeveen en vielen uitzinnige spelers en fans elkaar in de armen.