Beneliga raakt steeds verder uit zicht voor Hurry Up

HANDBAL - Hurry Up verloor in en tegen Aalsmeer met 30-23. Het wordt daardoor voor de ploeg uit Zwartemeer nog een flinke opgave om zich bij de beste vier te plaatsen en zich te plaatsen voor de Beneliga.
In de eerste helft ging het nog gelijk op. Halverwege stond het 12-11 voor de thuisploeg. Maar in de tweede helft liep Aalsmeer al snel uit naar 19-13, waarna de wedstrijd eigenlijk gespeeld was. Hurry Up miste vooral schotkracht, het kon aanvallend geen vuist maken. Vaidas Trainavicius werd topscorer aan Hurry Up-kant met negen treffers.

Hurry Up wil bij de eerste vier in de kampioenspoule eindigen om volgend seizoen in de Beneliga te mogen uitkomen. De ploeg staat nu op de vijfde plaats, met vijf punten minder dan nummer vier Aalsmeer en zes punten minder dan nummer drie Volendam. Er staan nog vijf duels op het programma.

Toch houdt trainer Joop Fiege hoop: "Wij moeten nog tegen Volendam en zij moeten nog naar Lions, en dan is het nog maar twee punten, zou Johan Cruyff zeggen."

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl