Dode en drie zwaargewonden bij auto-ongeluk in Wateren

Het heftige ongeval in Wateren
Het heftige ongeval in Wateren
WATEREN - Een 18-jarige man uit Smilde is zaterdagnacht om het leven gekomen bij een auto-ongeluk in Wateren.
Het ongeluk gebeurde aan de Appelschaseweg. De auto is door nog onbekende oorzaak in een bocht van de weg geraakt en half in de sloot, tegen een boom terecht gekomen.

Slachtoffer overleed ter plaatse
De brandweer moest alle vier inzittenden uit de auto bevrijden. Voor een van de slachtoffers kwam de hulp te laat. De jongen overleed ter plaatse.

Traumaheli ingezet
Het mobiel medisch team kwam met de traumaheli ter plaatse om hulp te verlenen. De drie zwaargewonden zijn naar verschillende ziekenhuizen gebracht. Het gaat om een 17-jarig meisje dat ernstig gewond naar het ziekenhuis in Groningen is gebracht. Ook een 18-jarige jongen is naar hetzelfde ziekenhuis gebracht, in kritieke toestand. De derde inzittende, een 20-jarige jongen, is gewond overgebracht naar het ziekenhuis in Zwolle.

Onderzoek
Verkeersanalisten doen onderzoek naar de oorzaak van het ongeval. De weg is meer dan twee uur afgesloten geweest voor hulpverlening, onderzoek en berging van het voertuig.

Identiteit nog niet bekend
De identiteit van de personen is nog niet bekend gemaakt.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl