Auto in moordzaak Yasmeen Dad was twee keer in Ruinen

De betreffende VW passat
De betreffende VW passat
RUINEN - In de moordzaak Yasmeen Dad is de politie op zoek naar getuigen die op zondag 25 januari een taxi hebben gezien in de bossen bij Ruinen, waar het lichaam van de 26-jarige vrouw op 12 februari werd gevonden.
Yasmeen Dad bleek door een misdrijf om het leven te zijn gebracht. Ze werd op 26 januari door haar man als vermist opgegeven.

Donkerblauwe VW passat
Het programma Opsporing Verzocht besteedde dinsdagavond aandacht aan deze zaak. De echtgenoot van Yasmeen Dad is aangehouden als verdachte, maar de politie heeft nog vragen. Zo is de echtgenoot op zondag 25 januari met zijn taxi naar Ruinen gereden en weer terug. Het gaat om een donkerblauwe Volkswagen passat met het kenteken 46-RDP-2. Waarschijnlijk zat het taxibordje niet op de auto.

Later die avond reed de echtgenoot van Yasmeen Dad opnieuw naar Ruinen en weer terug naar Rotterdam. Hij zou daarbij rond 01.00 uur 's nachts in Ruinen zijn geweest.

Mobiele telefoons
Ook is de politie op zoek naar twee mobiele telefoons van Yasmeen Dad. Ook die zouden in de bossen bij Ruinen kunnen liggen. Het gaat om een BlackBerry 9780 en een Samsung E1200i. De kleur van de toestellen is niet bekend. De politie heeft extra onderzoek gedaan naar deze spullen op en rond een parkeerplaats langs de N375 net buiten Ruinen.

Het programma Opsporing Verzocht wordt woensdag om 11.35 uur herhaald via NPO2.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl