HC: MSC in slotseconden naar dure nederlaag

VOETBAL - In de strijd om de koppositie in de Hoofdklasse C heeft MSC een gevoelige nederlaag geleden.
In Oldenzaal verloor de nummer twee van de ranglijst met 3-2 van nummer zes Quick'20. MSC stond vlak voor tijd nog met 1-2 voor en had op 2-2 nog een goede kans op de winst, maar moest toch zonder punten terug naar Meppel.

Overlopen

MSC werd in de beginfase compleet overlopen. De ploeg van Leo Blom en Jan Derk Brandsma ging met een 1-0 achterstand de rust in, maar het had ook zomaar 5-0 kunnen zijn.

In de tweede helft tapte MSC uit een ander vaatje en kwam het op voorsprong. Erwin Scholte ter Horst kopte een indraaiende vrije trap in, waarna Jos Fidom een voorzet van Bjorn Bakker doeltreffend afrondde.

Verlies

MSC leek op weg naar de winst, maar enkele minuten voor tijd tekende Rens van Benthem namens de thuisploeg de gelijkmaker aan. In de slotminuut kon Stefan Bollen MSC alsnog naar de overwinning helpen, maar hij kwam niet tot scoren en tot overmaat van ramp vond wederom Van Benthem aan de andere kant wel het net.

Koploper SWZ uit Sneek kwam wel tot winst. Tegen laagvlieger Arnhem AFC werd het maar liefst 7-0. De achterstand van nummer twee MSC, dat vorige week in Gendt 0-0 speelde tegen De Bataven, bedraagt nu vier punten.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl