HC: Alcides onderuit tegen Rohda Raalte

© archief
VOETBAL - In de Hoofdklasse C heeft Alcides op eigen veld met 1-2 verloren van Rohda Raalte. De Meppelers moesten toezien hoe de gasten het beste van het spel hadden en maakten geen moment aanspraak op de overwinning.
Na de eerste helft stond de gehavende ploeg van Eduard Lindeboom met 0-1 achter door een doelpunt van Max Kiekebosch, die vlak voor rust trefzeker was. Halverwege de tweede helft zag Alcides de gasten via Deniz Sahbaz uitlopen naar een terechte 0-2 tussenstand. Yannick Kaluzi deed tien minuten voor tijd iets terug namens de Meppelers, die vervolgens niet meer langszij wisten te komen.