1F: SVBO verzuimt te profiteren van misstap Dieze West

© SVBO
VOETBAL - In de eerste klasse F heeft SVBO niet volledig geprofiteerd van het verlies van koploper Dieze West tegen SC Erica. SVBO kwam op bezoek bij middenmoter Rolder Boys niet verder dan 1-1.

SVBO was in Rolde de bovenliggende partij en kwam in de eerste helft tot enkele goede kansen, maar wist deze niet af te maken. Rolder Boys speelde op de counter en kwam daardoor tweemaal in kansrijke positie, maar ook de mannen van Ron Krohne hadden in die eerste helft het vizier niet op scherp staan.
Na de hervatting speelde Rolder Boys, dat ietwat gehavend aan de wedstrijd begon, meer behoudend en had SVBO moeite om nog bij de goal van de thuisploeg te komen. Na een kleine tien minuten tekende Rutger Tuin uit een counter de 1-0 voor Rolder Boys aan. Tien minuten later bracht Rean Bolk de Barger-Oostervelders weer op gelijke hoogte. In het restant van de wedstrijd wisten beide ploegen geen grote kansen meer te creëren.
SVBO moet nog vier wedstrijden spelen en heeft 45 punten. Dat zijn er twee minder dan Dieze West, dat een wedstrijd minder gespeeld heeft. Emmen, dat met 2-0 won van Bergum, staat derde met 43 punten. Hoogeveen, dat op bezoek bij Nieuw Buinen niet verder kwam dan 0-0, heeft 42 punten en staat vierde.

Uitslagen 1F

Dalen - WVV 2-3
SC Joure - VKW 1-1
Emmen - Bergum 2-0
Nieuw Buinen - Hoogeveen 0-0
Rolder Boys - SVBO 1-1
SC Erica - Dieze West 2-1
GVAV Rapiditas - vv Steenwijk 5-1

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl