Luis Pedro verlaat FC Emmen

Luis Pedro
Luis Pedro
VOETBAL - Tegen Jong Ajax speelde Luis Pedro eredivisiewaardig en als het aan hem ligt is dat ook het nivieau waarop de centrale verdediger na de zomer acteert. "Ja, ik ga vertrekken bij FC Emmen", aldus de in Angola geboren Pedro.
Pedro is bezig aan zijn tweede seizoen bij de Drentse club en ontwikkelt zich duidelijk. Waar hij vorig jaar nog wel eens een onnodige gele kaart pakte is dat seizoen niet het geval. Bovendien is de oud-speler van FC Groningen en Veendam een stuk constanter in zijn niveau. Ook tegen Jong Ajax speelde Pedro een sterke wedstrijd. Zijn directe tegenstander, Richairo Zivkovic, had geen schijn van kans en werd een kwartier voor tijd (met geel op zak vanwege een frustratiemomentje) gewisseld. "Ik had geen probleem met hem. Ik had meer last van het veld", aldus Pedro.

Waar de 23-jarige verdediger volgend seizoen gaat spelen is nog onduidelijk. "Er is interesse, dat is alles wat ik nu kan zeggen."

Ook FC Utrecht meldt zich voor Cas Peters

In de winterstop werd zijn naam al in verband gebracht met Cambuur, Excelsior en SC Heerenveen, maar inmiddels heeft ook FC Utrecht belangsteling voor Cas Peters. Dat meldt Voetbal International. De topscorer van FC Emmen, die tegen Jong Ajax ontbrak vanwege een blessure, laat weten dat de interesse vanuit Utrecht niet concreet is. "Ik heb met niemand van FC Utrecht gesproken. Maar eerlijk gezegd ben ik op dit moment ook niet echt met volgend seizoen bezig. Ik wil fit worden en van waarde zijn richting de playoffs en straks in de nacompetitie om promotie naar de eredivisie."

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl