Superbike coureurs darten met Jan Dekker

ASSEN - De grote mannen van het WK Superbike zijn vandaag aangekomen in Assen. Morgen gaan ze voor het eerst trainen op het TT-circuit. Vandaag werden ze opgetrommeld voor een potje darts om de sterren eens op een ander manier bezig te zien.
De dartsessie stond onder leiding van Jan Dekker uit Emmen. De 24-jarige profdarter stapte dit jaar over naar de PDC; de bond waar het grote geld te verdienen is. Dekker haalde twee keer de halve finale op het wereldkampioenschap van de BDO op de Lakeside.

De nummer drie in de tussenstand om het WK Superbiek Chaz Davies uit Wales, die dit seizoen al vier keer op het podium stond, was de beste darter van het gezelschap. Maar in de finale verloor hij uiteraard wel van Jan Dekker.

Morgen om 11.15 uur mogen de mannen voor het eerst het circuit op voor de eerste vrije training. Om 15.00 uur volgt de tweede sessie. Op zaterdag zijn de derde en vierde vrije training om 9.45 uur en en om 12.30 uur.

De Superpole waarin de startopstelling van zondag wordt bepaald begint om 15.00 uur.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl