Van Marrum naar ACV, Weijer vertrekt naar Rolder Boys

Van Marrum (roelsfotos.nl)
Van Marrum (roelsfotos.nl)
VOETBAL - ACV heeft zich voor het volgend seizoen versterkt met Hein van Marrum. De 23-jarige aanvallende middenvelder speelt nu nog bij vv Kollum, dat uitkomt in de tweede klasse van het zaterdagvoetbal.
Van Kollum voetbalt vanaf zijn zeventiende in het eerste elftal van zijn huidige club. In de jaren daarvoor speelde hij ook nog bij SC Heerenveen.
Weijer
Emas Weijer verruilt ACV voor Rolder Boys. Weijer speelde vanaf de jongste jeugd bij ACV, maar als senior maakte hij de overstap naar stadgenoot Achilles ’94. In het seizoen 2012-2013 keerde hij terug bij ACV.

Dzelilovic
Haris Dzelilovic, die in de loop van deze competitie werd overgeheveld naar de eerste selectie, maakt het komende seizoen definitief deel uit van de groep van trainer Hans de Jong. Al eerder was Haris selectiespeler, maar vorig seizoen speelde hij bij Smilde ’94.

A-junior
Nieuw in de selectie is Jonah van der Werf. Hij speelt nu nog in A1, maar traint al enige tijd regelmatig mee met de hoofdmacht. Hij maakte ook reeds zijn eerste minuten in het eerste elftal. Als C- en D-junior was Jonah enkele jaren opgenomen in de jeugdselecties van FC Groningen.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl